Brinner du för att utveckla långa relationer? Då kanske du är vår nya LIA-ansvarige!
Nu söker vi dig som vill bli vår nästa LIA-ansvarige. Som LIA-ansvarig är du en viktig kugge i processen att alla studenter hittar en LIA-plats och att fastighetsbranschen hittar nya medarbetare.

Vi är en yrkeshögskola och i alla våra utbildningar ingår LIA-kurser: Lärande I Arbete. Det innebär kort och gott att våra studenter är ute på företagen och jobbar som en del i utbildningen. Vi söker nu dig som är en relationsbyggare till din natur, som älskar att knyta nya kontakter på alla nivåer i fastighetsbolagen och får ”feeling” när våra studenter och företagen finner varandra. LIA är en central och viktig del i våra studenters väg ut i fastighetsbranschen varför detta är en nyckelroll hos oss.

Vi söker dig som är duktig på att skapa, utveckla och behålla relationer. Du kan ha en bakgrund som säljare, inköpare eller något helt annat. Du kan ha arbetat med yh-utbildningar tidigare men det är inte ett måste, ej heller att du har erfarenhet från fastighetsbranschen. Vi är idag fler tjejer än killar på Fastighetsakademin så vi ser gärna en kille på denna tjänst och ålder är inget vi fäster någon vikt vid. Det viktigaste är att du har rätt inställning och att du är duktig på att knyta kontakter och utveckla långsiktiga relationer och hitta nya samarbetspartners.

Rollen är en utåtriktad tjänst och du kommer att besöka företag varför du behöver körkort och tillgång till bil. Dessutom måste du behärska svenska i tal och skrift. Fastighetsakademin är en branschägd yrkeshögskola som sedan 20 år bedriver utbildningar inom fastighetsområdet. I dagsläget erbjuder vi fyra olika yrkeshögskoleutbildningar samt vidare- och fortbildning för branschföretag.

Är du övertygad att detta är jobbet för dig då mejlar du din ansökan till:
ingemo.ilander@fastighetsakademin.se

Vill du veta mer om rollen? Ring oss!
Ingemo Ilander: 0709-54 77 57
Dennis Hultman: 0705-45 90 88

Fastighetsakademin AB | 031 – 734 11 60 | J A Wettergrens gata 14 – 421 30 Västra Frölunda | info@fastighetsakademin.se