Jobba hos oss
För närvarande söker vi följande tjänst(er):

Ansvarig för marknadsföring
Vi söker dig som vill ansvara för marknadsföringen av Fastighetsakademins Yh-utbildningar och övriga utbildningar. Fastighetsakademin är en branschägd yrkeshögskola som utbildar fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare, fastighetsingenjörer samt fastighets- och energitekniker. Vi söker nu en ny kollega som kan axla ansvaret att marknadsföra skolans utbildningar och övriga samarbeten. Du kommer att få helhetsansvaret för vår marknadsföring med allt från webb till sociala kanaler samt att bygga och skapa relationer med samarbetspartners.

För att klara av jobbet måste du ha några års erfarenhet av likande arbeten, du ska kunna planera och verkställa en marknadsföringsplan, du måste behärska WordPress, du ska klara av enklare bildbehandling och givetvis måste du behärska digital marknadsföring. Du kommer att ansvara för vår webbsida, synligheten i sociala kanaler och bistå med underlag till våra samarbetspartners. Du kommer även att arbeta med att utöka vårt öppna kursprogram.

Du måste behärska det svenska språket i tal och skrift till fullo och du måste vara prestigelös och kunna rycka in där det behövs.

Om oss
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola som sedan 1999 har bedrivit utbildningar inom fastighetsområdet. Sedan starten har vi utbildat närmare 3 000 nya medarbetare till fastighetsbranschen. Skolan ägs av 60-talet fastighetsbolag främst i Västra Sverige. I dagsläget har vi fyra Yh-utbildningar samt ett flertal övriga utbildningar och drygt 300 studenter. Skolan är belägen i Västra Frölunda.

Tillträde sker efter överenskommelse och vi kommer att intervjua löpande. Sök tjänsten genom att sända ett mejl till ingemo.ilander@fastighetsakademin.se. För mer info ring Ingemo på 031-734 11 60.

Fastighetsakademin | 031 – 734 11 60 | J A Wettergrens gata 14 – 421 30 Västra Frölunda | info@fastighetsakademin.se