Examensarbete

Våra samtliga utbildningar inkluderar ett examensarbete. Då ska studenten självständigt eller tillsammans med klasskamrater planera, strukturera, insamla information, sammanställa och dra slutsatser av ett specifikt case. Under ett examensarbete kan våra studenter bidra med nya perspektiv och infallsvinklar till ditt företag eller organisation och fungera som en extra resurs i ert utvecklingsarbete. Samtidigt är examensarbete ett sätt att attrahera kompetent arbetskraft med möjlighet att skapa en god relation som kan leda till en eventuell anställning. Har ditt företag ett uppslag att hugga tag i? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

 

 quote

”Som företag eller organisation kan man ha stor nytta av en students kunskap för att lösa ett existerande problem. Företaget får hjälp med kvalificerad problemlösning samtidigt som studenterna får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i verkligheten.”

Dennis Hultman Kursansvarig Fastighetsakademin

Ta hjälp av våra studenters kunskap

Har ditt företag ett case som ligger och väntar, tveka inte utan hör av er till Anna-Stina, Kursansvarig LIA och examensarbete. Alla case publiceras på vårt intranät så att våra studenter kan skicka in en ansökan. Ta chansen till ett ömsesidigt utbyte där ditt företag får värdefull kunskap och aktuella frågor utredda samtidigt som våra studenter får utmärkt erfarenhet direkt från fastighetsbranschen.

arrow

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar?

Ring oss på 031-734 11 60 eller mejla info@fastighetsakademin.se