Fastighetsbranschen har ordet

Att välja rätt, är inte alltid lätt. Vi på Fastighetsakademin förstår hur svårt det kan vara att särskilja olika utbildningsleverantörer åt,
så istället för att vi berättar för dig vad vi tycker i frågan, låter vi några av branschens främsta företrädare själva få uttrycka hur de ser på skolan.

 • Anna Andersson

  VD, KAB Fastigheter AB

  "Först som student och sedermera i rollen som rekryterande part, kan jag inget annat än att lovordna Fastighetsakademins träffsäkra utbildningar och gemytliga studieatmosfär".

 • Jonas Malmström

  VD, Energioptimering Norden AB

  "Jag studerade till Fastighetsingenjör på Fastighetsakademin, det gav mig en bred bas inom fastighet, juridik och projektledning. Det här blev startskottet för mitt entreprenörskap för att kunna leverera tjänster till branschen. Fastighetsakademin är som en familj och det märker man när man är ute i arbetslivet och får träffa alla människor som också studerat där."

 • Johan Rosén

  Vice VD, Ernst Rosèn

  ”Fastighetsakademin utgjorde grunden för den resan jag får vara med om i fastighetsbranschen.Utan den trygghet och glädje som fastighetsakademin gav mig hade jag haft en helt annan förutsättning. Det gör också att vi på Ernst Rosén ser Fastighetsakademin som den naturliga plattformen för nyrekryteringar”.

 • Lars Dahlin

  Fastighetschef, Newsec

  ”Fastighetsakademin gav mig en bred kunskapsbank och många kontakter i den lokala fastighetsbranschen vilket gav mig jobb direkt när jag tog examen. Detta är något jag starkt kan rekommendera!”.

 • Dennis Bucht

  VD, Fastighetsägarna

  ”För branschen är Fastighetsakademin viktig. Det kommer att finnas ett stort rekryteringsbehov framgent och med Fastighetsakademin som utbildare kan branschen förvänta sig bra utbildad personal utifrån de behov som branschen har. Det innebär också att studenter från skolan är och kommer att vara eftertraktade på arbetsmarknaden”.

 • Elisabeth Carlsson

  Personalchef, Bostadsbolaget

  ”Fastighetsakademins utbildningar har blivit synonymt med nyckelfärdig kompetens. Den är utformad i nära samarbete med arbetsgivare och personer i fastighetsbranschen. Det är mycket värdefullt för oss”.

 • Lena Brännström

  VD, Kastiljonen AB

  När jag rekryterar är det helt naturligt för mig att rekrytera någon som läst här på Fastighetsakademin. Som tidigare student vet jag också vilken bra utbildning och energi man får med sig härifrån.

 • Bengt Jildmalm

  VD, Framtidsfastigheter AB

  "Fastighetsakademin är det bästa som hänt Fastighetsbranschen".

 • Tobias Kristiansson

  Förvaltningsschef, Castellum AB

  ”Vi har genom åren rekryterat mängder av duktiga medarbetare från Fastighetsakademin”.

 • Marie Johansson

  Områdeschef, Familjebostäder

  ”Min tid på Fastighetsakademin har varit det roligaste och mest givande jag gett mig in på”.

 • Martin Hag

  Förvaltningschef, Fastighets AB Balder

  ”Jag kan uppriktigt rekommendera Fastighetsakademin. Vi har genom åren rekryterat över 60 medarbetare direkt från skolan och skälet är enkelt, utbildningarna håller mycket hög kvalité och vi har själva som delägare i skolan varit med och utformat innehållet”.

 • Michael Pirosanto

  VD, Gårdstensbostäder

  ”Samtliga våra huschefer kommer ifrån Fastighetsakademin, det säger väl egentligen allt”.

 • David Olofsson

  Marknadsområdeschef, Skandia Fastigheter

  "Fastighetsakademins utbildning håller högsta klass och leder till fantastiska karriärmöjligheter".

 • Alexander Edvinsson

  Projektledare, SBC

  "Vad jag tycker om Fastighetsakademin? – Världsklass”.

 • Anton Klintenberg

  VD, Sustend AB

  "Fastighetsakademin är en utmärkt plantskola för nya Sustendare! Bra baskunskaper kombinerat med praktisk tillämpning i form av LIA-perioder ger studenter som snabbt kan komma ut i verkligheten och göra nytta. Och framförallt: de är förbaskat drivna och trevliga! Vi har redan ett gäng Fastighetsakademiker i personalen och ser fram emot att kunna välkomna betydligt fler framöver."

 • Emma hård

  HR-chef, HSB

  "Då vi förvaltar ett av regionens större fastighetsbestånd så känns det alltid extra tryggt att rekrytera framtida medarbetare skolade från Fastighetsakademin".

 • Anders Gustavsson

  VD, Canmera Comfort AB

  ”Jag kan verkligen rekommendera Fastighetsakademin. Vi har genom åren medverkat och stöttat utbildningarna och skolans mycket engagerade personal. Vi har även framgångsrikt rekryterat ett antal av våra bästa medarbetare direkt från skolan då utbildningarna håller mycket hög kvalité.”

 • Jukka Aho

  Driftschef, Akademiska Hus AB

  ” Vi har lyckosamt rekryterat många tekniker och ingenjörer från utbildningarna på Fastighetsakademin, samtliga med bred kompetens och mer eller mindre direkt självgående.”

 • Pelle Arve

  Hållbarhets- och inköpschef, Platzer Fastigheter

  Fastighetsakademin lyckas, med nära samarbete och input från branschen, komprimera det mesta man behöver kunna för att vara anställningsbar i de flesta av branschens yrkesroller, på två år. Det är mitt livs bästa investering av tid och har givit mig förutsättningar att göra det jag älskar. Platzer ser Fastighetsakademin som en viktig pusselbit i att säkerställa hållbar fastighetsförvaltning och utveckling i Göteborg framöver, och det är en naturlig rekryteringsbas för oss.

 • Björn Björklund

  Chef teknisk förvaltning, Riksbyggen

  Fastighetsakademin är en självklarhet för oss på Riksbyggen att rekrytera nya medarbetare från. Vi har genom åren anställt många engagerade och kompetenta studenter från Fastighetsakademin.

Fastighetsakademin | 031 – 734 11 60 | J A Wettergrens gata 14 – 421 30 Västra Frölunda | info@fastighetsakademin.se

Har du några frågor eller funderingar?

Ring oss på 031-734 11 60 eller mejla info@fastighetsakademin.se